Szolgáltatások

Lakossági Klímák


Vállaljuk lakossági (hűtő-fűtő) inverteres klíma értékesítését és telepítését. 

Szolgáltatásaink:

 • klíma értékesítés, klímaszerelés,
 • split klíma előcsövezés (falba vésve),
 • klíma szezonális karbantartás, tisztítás, fertőtlenítés.

Időpont egyeztetés után (történhet e-mailen vagy telefonon keresztül) kaphat információt még a felmérés előtt arról, hogy a kivitelezést és a készüléket illetően milyen költségekre lehet majd számítani. Ezután van lehetőség időpontot egyeztetni az ingyenes felmérésre, ahol pontosíthatjuk a kivitelezés lehetőségeit és költségét.

Garanciát csak a nálunk vásárolt és általunk telepített klímaberendezésekre vállalunk.

Az új inverteres készülékekkel energiahatékonyan hűthet-fűthet.

Ha fűteni is szeretne készülékével vagy hőszivattyút használ érdemes H-tarifát igényelni az áramszolgáltatójánál. Így fűtésszezonban lényegesebben olcsóbban kapja az áramot szolgáltatójától. A nálunk vásárolt készülékek esetén a H-tarifa ügyintézésében ingyenesen segítünk.

Légtechnika

Légtechnika – Ipari és lakossági légkezelő, hővisszanyerő rendszer

A mai modern építő, szigetelő anyagok, a légmentesen záró, jól szigetelt ajtók és ablakok mellett elkerülhetetlen a lakásban a szellőző rendszer, ha nem szeretnénk, hogy a bent maradt páratartalom penészedést, vizes ablakokat okozzon. Nem kevésbé fontos az elhasználódott oxigénhiányos levegő pótlása sem. Ezért mindenképpen érdemes a tervezésnél már a szellőző rendszer (légtechnika) kiépítésére is gondolni. 

Ha már szellőző rendszer alkalmazását tervezzük, akkor érdemes hővisszanyerős rendszert alkalmaznunk, ami jelentős energiamegtakarítást eredményez, mert télen az elhasznált, de felmelegített levegőt nem egyből a szabadba juttatja ki, hanem kinyeri az energiát (hőt) az elhasznált levegőből és hozzá adja a beérkező friss levegőhöz, ami így már nem hidegen érkezik a lakásunkba.

  Hőszivattyúk


      A hőszivattyú rendszer fontos tényezői:

 • fűtés–hűtés – A hőszivattyúk kivonják az energiát a levegőből, ami költséghatékony folyamattá teszi a fűtést. Hatékony, mivel a környezetből nyeri a szükséges energia 75%-át, csak 25%-nyi elektromos áram pótlása szükséges, Nyáron hűtési funkcióra is alkalmas.
 • használati meleg víz – Készítéséhez magas hőmérsékletű készülék szükséges, amely akár 80 ℃ hőmérsékletre is fel tudja fűteni a víz hőmérsékletét
 • Levegő-víz hőszivattyú – Egyszerűen, gyorsan bárhova telepíthető - akár más fűtési rendszerhez kiegészítő fűtésként. Viszonylag magas COP (H tarifa igényléshez). A hőszivattyúra tervezett fűtés-hűtés rendszer pontos megtervezést igényel. Jelenleg a legkedvezőbb árú fűtési megoldások közé tartozik. Gázfűtés kiváltására tökéletes választás, és fenntartása szinte teljesen költségmentes.

Szerviz-Karbantartás

Klíma, hőszivattyú és hővisszanyerő szellőztető rendszerek karbantartása, fertőtlenítése és javítása Mosonmagyaróvár környékén.

A karbantartás miatt többé nem kell aggódnod

Elérkezett a nyár!? Egyik-napról a másikra beköszöntött a 30 fok, viszont otthonod vagy irodád klímáját még nem tudod használni, mert már évek óta nem volt tisztítva, és bekapcsolás után azonnal érzed, hogy valami nincs rendben!?
Ezzel az érzéssel megrendelőink sosem találkoztak. Tudjuk, hogy ez felesleges teher ügyfélként. Neked arra van szükséged, hogy készüléked hibátlanul működjön, amikor csak szeretnéd, és ne a dátumokon aggódj. Ezért minden általunk felszerelt klímát, hőszivattyút és hővisszanyerő szellőztető rendszert igény szerint automatikusan karbantartunk. Kérés esetén mi jelzünk majd neked, amikor esedékessé válik a karbantartás.

Mit csinálunk a karbantartás során?

 • Kimegyünk Mosonmagyaróvár környéki otthonodba, irodádba a megbeszélt időpontban
 • Fertőtlenítjük a beltéri egységet
 • Kitisztítjuk a kültéri egységet
 • Ellenőrizzük a Hollander csatlakozókat és elektromos egységeket
 • Kitisztítjuk a légszűrőket
 • Végül ellenőrizzük a rendszer működését


Karbantartási szolgáltatásunk után biztos lehetsz abban, hogy készüléked a következő évben is megfelelően működik, és elkerülöd a felesleges egészségügyi kockázatokat.

Kérd egyedi ajánlatunkat karbantartására és fertőtlenítésére!

Klíma javítás és leszerelés Mosonmagyaróvár környékén

Tudjuk mennyire fontos az üzembiztonság. Megrendelőként biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy van kihez fordulnod. Ezért is vállaljuk általunk felszerelt berendezések javítását akár garanciaidőn túl is.
Probléma esetén elég hívnod minket, és mi beszerezzük a szükséges alkatrészt, majd intézzük a cseréjét, javítását, hogy készüléked mielőbb újra működőképessé válljon.
Természetesen vállaljuk más cégek által felszerelt Split klímák szakszerű leszerelését és javítását is. Ehhez kérd egyedi árajánlatunkat! 

KORALL GLOBAL Kft. -KORALL GLOBAL s.r.o.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el